Auto laten poetsen

Wiki Article

Ben je niet zo blij meer met je Kia omdat deze er oud uit ziet? Wij wassen je audi van links tot rechts tot elk stukje weer schittert. Onweer doet je bolide geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Wij zetten ons volledig in zodat dat de oogverblindende glans die je auto ooit eens bezat weer terug komt. Voor de fraaiste uitslag zullen we de gelakte laag weer doen glimmen. Ons personeel is altijd voldaan als de klus is geklaard, en dat mag ook zeker, want ze gebruiken de betere producten en geven de grootste zorg aan je auto. Wil je wat afbeeldingen zien van auto's voor en na ons werk? Deze vindt je op onze webpagina.
Binnen de kortste keren komen bekende naar je toe met de vraag of je een andere heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest onvoorspelbare ogenblikken is het gebeurd, steentjes die omhoog springen of even niet uitkijken met je sleutelbos en er zit een kras in je lak. Jammer, er valt treurig genoeg niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Het is geen gezicht en je bent juist zo voorzichtig. Om je bolide dan weer volstrekt krasvrij te verkrijgen kan je deze naar ons toe brengen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een perfecte lak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer het aanzien die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. Ook de kleur is nogmaals tot leven gekomen.

Is het niet geweldig al die sprankelende auto's die glanzen in het zonlicht of onder straatverlichting? Dat je voorbij loopt en zoiets hebt van dat is wel erg begeerlijk? Met onze glascoating dienst gaat ook jouw voertuig er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal het einde zijn? Wat moet ik me bij nano-coating inbeelden? Nou het is een extra ondersteunende laag over je momentele lak heen welke enkele jaren blijft werken. Voordat de glas-coating kan worden aangebracht behoort de auto een schone en gladde ondergrond te hebben om de gel op aan te kunnen brengen. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere vuil van deze lak afglijdt zodat je altijd in een schone vierwieler boodschappen kan doen.

Plus de binnenkant van je Kia kunnen we volledig opknappen zodat je nogmaals met een lekker gevoel de vierwieler in stapt. Lederen stoelen verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat aan de binnenkant aanwezig is is zo brandschoon of als het net uit de fabriek komt. Maak je meer kilometers dan is deze een stuk smeriger als dat de bedoeling is. En wie wilt er nu gezien worden met een smerig auto interieur. Alle mogelijke plekjes worden door ons onder handen genomen zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. Veel mensen vinden een nieuw gekochte Mercedes zalig geuren, alleen duurt die geur niet voor eeuwig. Alle onprettige geurtjes die in het auto interieur zitten verscholen pakken we aan zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je auto volledig van buiten en binnenkant netjes te laten wassen bieden we ook pakketten aan. Het ‘basis detailing’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan bestellen. Bovendien bestaat er een keuze om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Wij bieden onze dienstverlening aan voor bedrijven maar ook voor particulieren. We weten het te waarderen als je ons wilt aanraden bij bijvoorbeeld je oma. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Geef ons een kans, we bieden je het beste.

Ben je minder blij geworden met je Ford vanwege het feit dat deze er oud uit ziet? Laat je vierwieler door ons mooi poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je auto weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Wij zorgen er voor dat de verrukkelijke glans die je bolide voorheen had nogmaals naar voren komt. De bovenste laag wordt weer tot leven gewekt voor het fraaiste uitslag. Met de betere producten en de grootste bedrevenheid leveren we jouw bolide weer af. Zie op onze bedrijfswebsite meerdere voor en na foto's om ons met een gerust hart te vertrouwen. Spoedig staat er dan weer een prachtig fonkelende wagen voor je woning waar je een goed gevoel van krijgt.

Het is je vast en zeker eens overkomen, zit je zalig in de auto onderweg naar je werk en voor je het weet zijn er allemaal krassen bijgekomen door fijne steentjes. Allemaal van die kleine beschadigingen in je lak die je hoopt te ontlopen. Al die schadeplekken maken de kleur ook flets, het is wel eens mooier geweest. Om nogmaals in een sprankelende auto te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te website laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere krasjes, maar daar is een andere techniek voor. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krassen die gekomen zijn van je sleutelbos, een paar boomtakken of steentjes weer compleet verdwenen. Wat het meest opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glimmende kleuren van een bolide? Dat je een rondje aan het wandelen bent en zoiets hebt van ik zou willen dat die van mij was? Met onze glas-coating service gaat ook jouw bolide er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal het einde zijn? Wat moet ik me bij glascoating inbeelden? Nou het is een toegevoegde beveiligde laag over je bestaande autolak heen die voor enkele jaren goed is. Iets dat wel een must is, is dat de bolide eerst tot in de details gepoetst moet zijn om het middel te laten pakken. Na deze nano-coating valt het viezigheid en waterdruppels er probleemloos van af, je heilige koe blijft helemaal droog.

Je auto interieur laten reinigen zodat deze appetijtelijk is om in te vertoeven? Niks van het interieur zien wij over het hoofd, de zetels en dashboard tot de grond aan toe. Als je de bolide al een geruime tijd hebt is deze niet zo schoon meer als dat je zal willen. Als je je oma een lift moet geven dan is het een afgang als die een smerige lift krijgt. De lederen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Bijna iedereen vindt een nieuw gekochte Lada aangenaam ruiken, alleen duurt die geur niet voor altijd. We gaan niet overheersen met een nieuwe lekker ruikende geur, maar halen deze weg zodat je auto interieur weer plezierig ruikt.

Je kan bij ons ook een pakket kopen, dan maken we je voertuig overal brandschoon. Het ‘autowassen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan afnemen. Tevens kan je zelf besluiten om een ander pakket erbij te nemen, dan ben je in 1 keer klaar. Je kan bij ons alle kanten op, elke auto of bestelwagen die bij ons komen voor een behandeling knappen we aan de binnen en buitenkant in z'n geheel op. We weten het te waarderen als je ons wilt aanraden bij bijvoorbeeld je oma. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Maak een afspraak.

Report this wiki page